Zafer Yenal
Professor
Contact Information
(212) 359 70 57
zyenal@boun.edu.tr
Areas of Interest
Sociology of consumption, sociology of food, rural sociology, historical sociology
Education
Ph.D., Binghamton University (2000)
B.A., Middle East Technical University (1989)
Selected Publications

"Influencerlardan Öğrendiklerimiz: Parçalanmış Gerçeklik ve Güven Dünyasında Markalama," Harvard Business Review Türkiye. October 2019, pp. 98-102. With Ayşegül Toker.

"Sınırların Gölgesinde Yerelin İmkanlarını Düşünmek," [Thinking about the Promises of the Local under the Shadow of the Borders].  Beraber Az Mı Tuz Ekmek Yedik," edited by Armine Avetisyan and İhsan Karayazı, Kars: Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği, 2018


“Culinary Work at the Crossroads in Istanbul,” Gastronomica, vol. 16, n. 1, Spring 2016, pp. 63-78. (co-authored with Michael Kubiena).

“Osman Koçtürk: Siyaset, Yemek ve Değişen Zamanlar,” [Osman Koçtürk: Politics, Food and Changing Times] Yemek ve Kültür, June 2015.

 


 


Click for full CV
Undergraduate
Education
Graduate
Education
NEWS & ANNOUNCEMENTS